Al drie keer kwamen we op woensdag om 11 uur met een steeds groter groepje Stadsdorpers bij elkaar in de muziektent in het Amstelpark om te “zingen voor je plezier”. Met de muziek uit een klein boxje en de geprinte teksten voor ons neus ging het zingen (en swingen) helemaal vanzelf. Niet alleen wijzelf hadden er lol in, ook enkele passerende wandelaars werden er vrolijk van.

Met de heerlijke zomerse temperaturen en de vakantieachtige sfeer is een uurtje in het park zingen een verrassend leuke bezigheid. En er is ook al menig kopje koffie gedronken na afloop op een van de terrassen in het park. We zullen zeker nog doorgaan zolang het weer het toelaat. En wie weet ook in de winter, met handschoenen aan en mutsen op en witte wolkjes uit onze zingende monden!

Er is al een gevarieerde lijst met favoriete nummers aan het ontstaan. We galmen even vrolijk ‘Ik zou wel eens willen weten’ (Jules de Corte) als ‘de Twips’ (Ja zuster nee zuster), Dancing Queen (ABBA), ‘Pata pata’(Miriam Makeba), en ‘When I’m 64’ (Beatles).

Iedereen is welkom – ook introducé(e)s - om mee te zingen en als je de smaak te pakken krijgt kom je vanzelf een volgende keer weer. Het is wel handig om je komst van tevoren te melden bij een van de contactpersonen: Liesbeth Jongkind, info@liesbethjongkind.nl of Beate Sass russell-sass@planet.nl.

In augustus zingen we weer, in de oneven weken op woensdag, van 11-12 uur, dus 17 en 31 aug.