Zuidoever opende begin 2020 op de kop van de Zuidas haar deuren. Met een groep Stadsdorpers zijn wij daar op 17 maart j.l. rondgeleid. Bewoners met een zware zorgvraag kunnen daar terecht. Zij krijgen deskundige zorg en betrokken ondersteuning van een professioneel team. In de folder staat: Een unieke plek waar het aangenaam wonen én leven is, als thuis wonen niet langer mogelijk is. Die indruk maakt de plek tijdens het bezoek inderdaad. Een gebouw met een prachtige binnentuin in het hart van het gebouw. Vanuit de deze binnentuin kun je naar de tuin in de buitenlucht met zitjes en begroeiing. Aan de binnentuin ligt een theaterzaal.

De eerste en tweede verdieping hebben een balkon met begroeiing die aansluit op de binnentuin. Op elke verdieping zijn zitjes en een open keuken waar een kok de maaltijden verzorgt. De kamers zijn mooi in te richten. Op de derde verdieping zijn een aantal appartementen voor echtparen. Lees hier over indicatie voor opname en kosten.

Ben je geïnteresseerd en wil je ook een kijkje nemen? Omdat je mensen kent die daar willen wonen, of je er in de toekomst mogelijk zelf wilt wonen? Meld je dan voor een rondleiding bij info@stadsdorprivierenbuurt.nl. Zodra bekend is hoeveel mensen belangstelling hebben, worden afspraken met de locatiemanager gemaakt over data.