Ervaar je dat de (digitale) wereld (te) snel gaat en heb je hulp nodig in het contact met instanties? Heb je hulp nodig in het huishouden, maar weet je niet hoe te beginnen met het zoekwerk? Ben je op zoek naar meer sociaal contact? Maak je je zorgen over je oudere buurvrouw? Is de woning waar je al jaren woont eigenlijk niet zo passend meer? Uiteenlopende vragen, die je dagelijks leven kunnen beïnvloeden. Als je het gevoel hebt er alleen voor te staan, kan het prettig zijn als er iemand met je meedenkt.

Buurtteammedewerkers kunnen in een of meerdere gesprekken met je verkennen waar mogelijkheden richting een voor jou passende oplossing liggen. Dat kan op een Buurtteamlocatie in de Rivierenbuurt (Lekstraat 13A of Rijnstraat 85), maar dat kan ook bij jou thuis. De hulp van het Buurtteam is gratis. Je kunt binnenlopen voor meer informatie over de mogelijkheden voor hulp in jouw situatie.

Op de Lekstraat 13A is er op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 – 12.30 uur altijd een Buurtteammedewerker aanwezig om je te woord te staan. Op donderdagochtend kun je tussen 09.00 – 11.00 uur terecht op de Veluwelaan 20. Je kunt ook bellen (020 2359 120, dagelijks 09.00 – 17.00 uur) of het contactformulier op de website invullen.