Vooralsnog gaan we er vanuit dat het weer ons bij de inloop op zaterdag 10 juni goed gezind is en we de Inloop wederom kunnen houden in het M.L. Kingpark. Hou hier in ieder geval rekening mee, maar kijk op de dag zelf nog wel even in je mail. Ook buiten begint de Inloop om 16:00 uur en sluiten we het af om 18:00 uur. We hopen ook weer wat nieuwe gezichten te zien!

 

Als we naar het park gaan, neemt iedereen zelf wat te drinken en te snacken/knabbelen mee. Heel fijn is het om ook een stoeltje of krukje mee te nemen. We zitten bij het eerste bankje in het park, naast het Amstel Boathouse. Zie de rode stip op het kaartje.

Als het door fysieke ongemakken een probleem is om er te komen, dan kunnen we zien of het te regelen is om je op te halen. Maar wie weet lukt het ook om via Heen&Weer iets af te spreken. Er worden waarschijnlijk weer foto’s gemaakt. Wilt je liever ongezien blijven, dan respecteren we dat natuurlijk, maar laat ons dat dan wel even vooraf weten.

Als we wegens slecht weer toch in de koffiecorner van het Huis in de Wijk bijeenkomen, is het belangrijk om te weten dat je daar niet met de pin kunt betalen. Neem dan s.v.p. gepast geld mee om de consumptie(s) af te rekenen of betaal met biljetten van maximaal 5 of 10 euro. Alvast dank hiervoor.

Wij hopen weer op een gezellig samenzijn, of het nu binnen is of buiten!

Voor vragen of opmerkingen:

Gepke Andringa: tel. 06 33743439, mail gepkean@outlook.com