U bent van harte welkom bij de derde SDR-Inloop van dit jaar op zaterdag 11 maart. Locatie: Huis van de Wijk, Rijnstraat 115 in de Koffiecorner (direct links na binnenkomst). De Inloop begint om 16:00 uur en we sluiten het af om 18:00 uur. 

De Inloop is er voor ontmoeting voor alle Stadsdorpers uit de Rivierenbuurt, voor uitwisseling van informatie en het bedenken of doorgeven van activiteiten. Het boeiende onderdeel over leugens en smoesjes viel de vorige keer erg in de smaak. Mocht u ook ideetjes hebben om de Inloop nog gezelliger of interessanter te maken, laat het ons weten, wij zijn zeer benieuwd. Het team gaat er in ieder geval voor zorgen dat er elke keer, even kort, iets gebeurt.

LET OP:
U kunt bij ons helaas niet met een pin betalen Wij zouden het daarom op prijs stellen als u kunt betalen met bv. biljetten van 5 en 10 euro en/of met een gepaste munten. Alvast dank hiervoor.

Wij hopen u natuurlijk te ontmoeten op deze, vast weer gezellige, Inloop.

Voor vragen of opmerkingen:
Gepke: 06 33743439, mail: gepkean@outlook.com
Herman: 06 5979 7508/020 644 3643, mail: h.melkman@upcmail.nl

Er worden misschien wel weer een paar foto’s gemaakt, maar wilt u liever ongezien blijven, dan respecteren we dat natuurlijk, maar laat ons dat dan wel even weten alstublieft.