Ook het komende seizoen kun je er terecht voor (beginners)cursussen op het gebied van Windows 10 en 11; MacOS, iPad; iPhone; Android smartphone/tablet. Daarnaast wordt in cursussen en workshops aandacht besteed aan Veiligheid en privacy op Internet, Streamen van muziek, Werken met de digitale overheid; Google Foto’s, Wikipedia, YouTube, ChromeOS en de nieuwe manier van zoeken op internet, die ons te wachten staat.

Bijzonder is de afsluitende grote workshop aan het einde van dit seizoen, die we weer organiseren samen met het Huis van de Wijk: een lezing over Datawijsheid (wat gebeurt er met je gegevens?). Een onderwerp dat, in aansluiting op kunstmatige intelligentie, volop in de belangstelling staat.

Alle lessen vinden plaats in een eigen leslokaal voor groepen van maximaal acht personen. Bij de afsluitende workshop over Datawijsheid is in de grote zaal plaats voor vijftig bezoekers. En tenslotte is er voor iedereen ondersteuning bij vragen en problemen tijdens ons wekelijks spreekuur.

Het volledige programma en alle bijbehorende contact-informatie vindt u op de website en is op papier af te halen in het Huis van de Wijk, Rijnstraat 115. Om deel te nemen hoef je geen lid te zijn van Seniorweb.

Inschrijving
Zoals gebruikelijk beginnen we met een inschrijfdag (eerder inschrijven is niet mogelijk) op vrijdag 22 september van 10.00-13.00 uur  in het Huis van de Wijk, 
Rijnstraat 115.

Tijdens deze inschrijving kun je  informatie krijgen over het programma en je inschrijven voor onze cursussen en workshops. Je kunt betalen met pinpas of contant. Om 10.00 uur gaat de deur openen om 10.15 uur beginnen we met de inschrijving.

Ná de inschrijfdag kun je je, als er nog plaats is, via e-mail inschrijven.

Wil je contact met ons: tel. 06-80140373
of mail: seniorweb.amsterdamzuid@gmail.com