Het lustrumfeest is uitbundig gevierd op zaterdag 19 augustus. Het veld in het Beatrixpark was voorzien van tenten en prachtig aangekleed met vlaggetjes en foto’s van allerlei bijeenkomsten en activiteiten die de afgelopen tien jaar zijn georganiseerd. En dat zijn er nogal wat, zoals ook werd bezongen in het voor deze gelegenheid gemaakte lustrumlied. Dat lied werd gezongen door het koor Lorelei, ook een van de uit het Stadsdorp voortkomende initiatieven.

De hele middag was er muziek, variërend van het draaiorgel aan het begin tot aan de zingende ijscoman aan het eind van het feest. Tussendoor konden we volop genieten van de ACCU-straatfanfare met hun vrolijke meezingers en hilarische optreden dat voor nog meer feestvreugde zorgde onder de meer dan 90 deelnemers. Dat werd swingen en dansen (polonaise!).

Het organisatiecomité had alles tot in de puntjes geregeld, daarbij geholpen door medewerkers van de RAI en vrijwilligers die zorgden voor zelfgebakken quiches. Het was een heerlijke zomermiddag en het bleek maar weer: het Stadsdorp groeit en bloeit! Iedereen bedankt voor dit mooie feest en op naar het volgende lustrum!